MOTOR

Miki Arpa guanya l'Endurada de Constantí, que aplega 220 pilots

El pilot barceloní Miki Arpa (Gas Gas) va vèncer en la classe sènior A de l'Endurada de Constantí, que va aplegar diumenge 220 pilots, tot un èxit, i va ser la segona de les sis proves previstes en la copa catalana d'endurades. Arpa és un especialista consumat que ha guanyat sis cops el campionat d'Espanya i també va ser campió d'Europa d'endur i es va retirar de l'esport professional l'any 2007. Marc Vives (Gas Gas) va ser segon i Armand Monleón (Gas Gas), que havia guanyat la primera prova del campionat a Cardona, va completar el podi. Josep Manel Alcaraz (Yamaha) es va imposar en la categoria sènior B. David Roma (KTM) va ser el millor en júnior oberta, Ferran Pujadas (Kawasaki) en l´E-125, Carles Salsench (KTM) en cadets, mentre que el guanyador en la categoria de veterans va ser Miquel Male (Yamha). Àlex Dot (Yamaha) va dominar la cursa sènior C, Xavier Ferrer (KTM) la classe juvenil i Marta Arranz (Yamaha) entre les dones. El Moto Club Constantí va tornar a constatar una bona capacitat organitzativa i va dissenyar uns trams distrets i que, alhora, exigien un alt grau de competitivitat.