Esports

Esports

Dilano van’t Hoff, pilot de curses neerlandès

Va morir amb només 18 anys, arran d’un greu accident al circuit belga de Spa-Francorchamps en el campionat de Fórmula Regional Europea

Segons ha confirmat l’equip MP Motorsport, el pilot d’automobilisme Dilano van’t Hoff ha mort a l’hospital després de no poder superar les ferides causades per l’accident que va tenir dissabte passat a l’entrada de la recta de Kemmel del circuit de Spa.

Van’t Hoff va començar amb 11 anys competint en les Super Nationals de karts dels Estats Units. L’any 2018 va aconseguir acabar tercer tant en la IAME Euro Series com en la final internacional de la IAME.

Ja fora dels karts, l’any 2021 va debutar amb Xcel Motorsport en el campionat de fórmula 4 dels Emirats Àrabs amb un gran èxit, i el mateix any es va afegir a l’equip MP Motorsport per al campionat d’Espanya de fórmula 4 i en va sortir campió.

Gràcies als seus bons resultats, el setembre del 2021, al circuit del País Valencià, Ricardo Tormo, va debutar com a convidat en el campionat de Fórmula Regional Europea, i l’any següent és contractat per la mateixa escudaria MP Motorsport per completar la temporada sencera. El seu primer podi va ser l’octubre del 2022, al circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló, en la novena cursa de la temporada, i va acabar l’any en la posició 19a i havent fet 17 punts. Aquell mateix any també va disputar el campionat de Fórmula Regional Asiàtica, en què va quedar en la 13a posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia