Motor

MOTOR

MUNDIAL DE TRIAL

Bou es fa fort en l'adversitat

El de Piera fulmina els seus rivals malgrat el terreny delicat

És la seva tercera victòria de la temporada en quatre proves

Toni Bou (Montesa) va aconseguir una victòria amb prou facilitat en el Gran Premi d'Itàlia, puntuable per al mundial de trial. Malgrat que el terreny no estava en gaire bones condicions a causa de la pluja que havia caigut la nit anterior, el pilot de Piera va ser molt superior a la resta dels seus rivals i es va imposar amb 13 punts menys que el segon classificat, Jeroni Fajardo (Beta). El podi de la prova, íntegrament català, el va completar Adam Raga (Gas Gas).

La primera volta va ser la més complicada, ja que el circuit encara estava molt delicat, però Bou es va trobar molt còmode i ja va fer la millor puntuació. En la segona, encara va fer menys peus i va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada. «M'he sentit molt bé. En la primera volta he volgut arriscar en un parell de zones i no ha estat el més encertat», va valorar el número u del mundial. Amb el resultat d'ahir, Raga continua segon de la general, i Takahisa Fujinami (Montesa), que va empatar a punts amb l'ulldeconenc i va ser quart, és el tercer.

Avui es disputarà la segona jornada de la cita japonesa. Bou obrirà el recorregut i espera que el terreny estigui en millors condicions: «Estarà més sec. Sortiré primer i molt motivat, però segur que, amb Fujinami, tindré un rival difícil.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.