Bàsquet

Desinhibits, tot i la derrota

ADEPAF74

MONTGAT92

ADEPAF: Oliva (16), Pascua (6), Macau (13), E. Vallmajó i Juanola (17) –cinc–; Quintana (7), J. Vallmajó (11), Dorca i Alonso (4). 11/29 de 3 (3 Macau, 2 Oliva i Juanola i 1 Pascua, Quintana, J. Vallmajó i Alonso), 13/22 tirs lliures, 19 faltes. Eliminats: Oliva i Pascua. MONTGAT: Ortiz (2), Olaguibe (7), Morales (14), Salvador (2) i Camins (18) –cinc–; Monterde (3), Soriano (1), Usatorre, Nogales (7), Bermudo (4), Medio (18) i Cuesta (16). 8/21 de 3 (3 Cuesta, 2 Medio i Camins i 1 Monterde), 14/17 tirs lliures, 22 faltes. PARCIALS: 27-20, 11-25, 18-21, 18-26. COMENTARI: L'Adepaf va jugar sense complexos contra el gran rival del Quart pel lideratge del grup, però al final la lògica es va imposar. La lògica i la falta de banqueta de l'Adepaf, que va afrontar el matx amb sis sèniors. Potser per això el Montgat no va sortir amb prou concentració i es va trobar sotmès per un rival que va jugar a gran nivell i que va tenir al seu costat l'arma del tir de distància. Però en el segon període el Montgat es va deixar de romanços i va deixar l'Adepaf sense recursos en atac. Com que la batalla pel rebot no tenia color (23 a 42 per al Montgat), l'Adepaf, sense encert, va ser presa fàcil. Tot i això, en el tercer quart, la defensa zonal dels locals li va tornar a complicar la vida, però el partit estava decantat.