Bàsquet

Torna Ricky Rubio

Bàsquet. El base del Masnou té previst reaparèixer a la NBA aquesta matinada contra els Mavericks

10 de març del 2012, pocs segons per acabar el matx en què els Wolves van perdre contra els Lakers (102-105) quan Ricky Rubio va rebre un cop al genoll involuntari de Kobe Bryant i es va trencar els lligaments encreuats del genoll. Avui, nou mesos després d'aquella fatídica nit, el base del Masnou pot tornar a portar la seva màgia a l'NBA.

El tècnic de la franquícia, Rick Adelman, va anunciar ahir que aquest matí miraran com es troba el jugador i té molts números per reaparèixer en el partit que els Wolves disputaran davant la seva afició contra els Mavericks. Serà una nit per començar a somiar en el geni català, el qual, fins al dia de la lesió, era l'ídol dels seus aficionats –és dels què més samarretes ven, tot i la lesió– i meravellava a l'NBA. Va tenir temps de disputar 41 partits, 31 dels quals com a titular, en què va acabar amb una mitjana de 10,6 punts i 8,2 assistències per matx. Els seus registres eren força millorables en tirs de camp, en què es va quedar en un pobre percentatge del 35,7%.

Aquesta matinada passada els Wolves han jugat contra els Hornets, però la franquícia ja havia anunciat que Ricky no hi seria. Mentre esperen la presència del base català, “l'All-Star” de l'equip, Kevin Love va dir ahir que “en aquesta franquícia, si hi ha algun jugador que mereix cobrar el sou, és Ricky”. Des que va arribar se'n va enamorar: “És un base de mentalitat passador, un tipus de jugador amb qui no havia jugat abans.” Els dos tenen bona relació dins i fora la pista, una societat què ofereix espectacle. La franquícia dels Wolves té un concepte del bàsquet molt europeu, amb jugadors com ara Kirilenko, Pekovic, Shved i el mateix Ricky Rubio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.