Bàsquet

Galleda d'aigua freda

Bàsquet. NBA. Ricky diu adéu a la temporada i als Jocs Olímpics després de fer-se un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre

Les lesions sempre són inoportunes, però potser en aquest cas encara ho és més. Ricky Rubio estava protagonitzant una gran temporada als Timberwolves i contra els Lakers va acabar amb unes bones estadístiques tot i la derrota (102-105). Va arribar als 15 punts i 10 assistències, tornant a registres de doble doble després de molts dies sense fer-ho (el darrer cop va ser el 4 de febrer). Però això va passar completament en un segon terme. En una jugada defensiva el base del Masnou va xocar amb Kobe Bryant (genoll amb genoll), va caure a terra i ràpidament es va posar les mans al genoll esquerre. Les alarmes van saltar. Acabava de fer un dos contra un amb el seu company Martell Webster en un lateral del camp sobre l'estrella dels Lakers (davant la banqueta local). Només quedaven 16 segons per a l'acabament del matx (102-101). Els àrbitres van xiular falta a Ricky. La cara del català, tot un poema. Va necessitar ajuda per anar cap al vestidor.

Ahir se li va practicar una ressonància i les pitjors previsions es van convertir en realitat. Podria estar uns sis mesos de baixa per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. Es perdrà la resta de la temporada i els Jocs Olímpics de Londres, que es disputen aquest estiu.

Pau i la regularitat

Contra els Timberwolves Pau Gasol va encadenar el seu quart doble doble seguit (12 punts i 11 rebots) i ocupa la quarta posició en aquesta estadística en la lliga, només situat rere Love, Howard i Bynum. El matx contra Minnesota també va ser el seu 22è consecutiu anotant almenys 10 punts. Per part dels locals, Kevin Love no va poder jugar per unes molèsties a l'esquena.

Segon KO d'Oklahoma al Chesapeake

Només havien perdut un partit al Chesapeake Energy Arena. Va ser el 3 de gener contra els Portland Trail Blazers (93-103). LaMarcus Aldridge va liderar el triomf dels d'Oregon amb 30 punts (10/19 tirs). Però els Oklahoma City Thunder han tornat a ensopegar a casa. Els Cleveland Cavaliers els van sorprendre (90-96). L'actuació més destacada de la jornada va servir perquè els Clippers guanyessin a San Antonio (108-120). Chris Paul va arribar fins als 36 amb 12/20 i 11 assistències. El seu company Mo Williams no va quedar gaire lluny d'ell: 33 i 7/9 des de la llarga distància. L'exblaugrana Gary Neal va fer una bona feina per als de Texas (18 i 5 assistències). A Denver, i amb Rudy Fernández encara lesionat, els Nuggets van derrotar els New Orleans Hornets (110-97). Arron Afflalo, el millor local amb 28 i 4/7 triples. Lance Thomas en va anotar 18 a l'altre costat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.