Bàsquet

Ricky ja els té a la butxaca

Bàsquet. El base d'El Masnou no va ser suficient davant Miami, tot i sumar 12 punts, 12 assistències i 6 rebots; al duel NBA Pau Gasol-Rudy el protagonista va ser Bynum (29 punts)

Va ser contra un dels grans, els Miami Heat. Ricky Rubio i els seus companys dels Minnesota Timberwolves van estar a un dit de derrotar els de Florida (101-103) en un matx en què el base del Masnou va brillar amb llum pròpia, ficant-se tots els seguidors del Target Center a la butxaca. Va anotar 12 punts (2/5 de 2, 2/2 triples i 2/3 tirs lliures), va repartir 12 assistències i va capturar 6 rebots (tot i cometre 5 pèrdues). Però no n'hi va haver prou (ni tampoc amb el 25+12 de Kevin Love). Els Heat es van basar en Lebron James, que va celebrar el seu aniversari vorejant el triple-doble: 34 punts, 10 assistències i 8 rebots. Dwayne Wade va sentenciar amb una cistella a 4 segons, amb Ricky perseguint-lo i passant bloquejos sense poder arribar-hi. Wayne Ellington va errar el tir que podria haver forçat la pròrroga.D'altra banda, en la jornada de la passada matinada el protagonisme en el duel català entre Pau Gasol i Rudy va tenir dos protagonistes secundaris. Un va ser Bynum, que tornava després de quatre partits de sanció i ho va fer amb una exhibició amb 29 punts, 13 rebots i anotant la cistella clau amb 89-89 al marcador. L'altre protagonista va ser l'italià Gallinari, que en la jugada clau va errar incomprensiblement i davant la sorpresa general una safata a cistella que empatava el matx. Amb 92-89, Harrington es va jugar un triple a la desesperada que hauria forçat la pròrroga. El pivot català Pau Gasol va acabar amb 17 punts mentre l'escorta Rudy Fernández només en va fer 3 amb 1/6 en el tir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.