Bàsquet

Els Lakers descansen

Bàsquet. NBA. L'equip de Los Angeles va evitar iniciar la temporada amb un 0-3, mentre que Minnesota va caure a Milwaukee

“No importa contra qui juguis. Quan deixes un equip amb el 32% d'encert i 71 punts en l'NBA és que estàs fent alguna cosa ben feta.” “Per mi, ha estat un bon partit per veure.” Els Lakers van vèncer a la tercera, després de perdre els dos primers partits de temporada, i van fer-ho amb moments defensius notables. Com a Mike Brown li agrada, amb concentració, esforç i energia. No han fet res, però com a mínim han evitat un inici (0-3) tan dolent com el que van tenir el 1978.

I certament no els va costar gaire. Malgrat que els Jazz tot just debutaven i que els grocs jugaven el seu tercer partit en menys de 72 hores, l'equip de Utah va ser el que més aviat va dimitir (96-71). De manera definitiva, poc després del descans, quan els locals van tancar el debat amb un 15-4 inicial en el tercer quart (56-35). Abans, amb un 13-0 en el segon (35-22), ja ho havien enfilat. Kobe va anotar 26 punts, mentre que Pau Gasol va acabar amb 22, 9 rebots i 5 taps. El català, que tot i els problemes a l'espatlla no va deixar el camp fins que faltava un minut i mig, ha estat lluny del seu millor to en aquesta arrencada, però en 3 partits acredita 17 punts (51%), 8,7 rebots i 2,7 taps de mitjana.

Tampoc

A Milwaukee, els TWolves van pagar caríssimes les 26 pilotes perdudes –Rick Adelman, absent per motius personals, feia broma en la pretemporada dient que mai abans havia dirigit un equip que en perdés tantes i que demanaria a la lliga que els donessin un punt per cada una–. Malgrat això, encara van ser capaços de remuntar un 75-55 fins a un 94-92 a 1:41 –al final, 98-95–. Ricky, menys llampant que en el debut, va fer 6 punts i 4 assistències. De nou des de la banqueta, va tornar a jugar tot el darrer quart. Kevin Love es va sobredimensionar (31 punts i 20 rebots), si bé qui més va somriure va ser Brandon Jennings –24 punts i 7 assistències–.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.