Esports

Els xeics de Dubai podrien invertir en el Palafrugell

Futbol. 2a catalana. El conjunt blanc-i-negre juga l'anada de la fase d'ascens a primera catalana contra l'Andorra mentre comença a definir el futur de l'entitat de cara a l'any que ve

Palafrugell i l'emirat de Dubai podrien establir una estreta relació a través del club de futbol de la localitat gironina. Segons un comunicat de l'empresa inversora , l'entitat que presideix Rodolf Savall rebrà una important injecció de capital procedent d'empreses àrabs que li permetrà eixugar els deutes que ha generat en els últims anys. L'Empresa, dirigida per J.B. i M.T., es dedica a comprar empreses en una situació econòmica difícil i les internacionalitza cap a inversors dels emirats. El president Rodolf Savall va admetre que hi ha contactes perquè Batalla Juanola inverteixi en el Palafrugell, però no que l'operació estigui tancada. “El club es transformaria en societat anònima, però en cap cas es vendrien totes les accions”, va dir.

Demà, contra l'Andorra

Pel que fa a la vessant esportiva, el conjunt empordanès juga demà (a 2/4 de 5) contra l'Andorra en el partit d'anada de l'eliminatòria per pujar a la primera catalana: “Estem en un bon moment i la il·lusió és màxima. Esperem treure un bon resultat per anar amb un marge bo cap a Andorra”, explica l'entrenador del Palafrugell, Sergi Lluís, Sepu.

PUJAR A 1A CATALANA

“Esperem obtenir un bon resultat a casa. Tenim la il·lusió de pujar”, diu el tècnic, Sepu
El president va admetre que hi ha contactes, però que no hi ha cap acord tancat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.