Futbol català

Roger troba que l'Olot ha d'ajustar-se al ritme de tercera

Futbol. Disset anys després, els olotins van tornar al grup cinquè amb derrota (3-2 al Masnou), però el mig hi treu transcendència

L'Olot va caure derrotat al camp del Masnou (3-2) en la tornada al grup cinquè de tercera, on l'equip no jugava des del curs 1993/1994. Els olotins van arribar a guanyar per 1-2, però van deixar que l'equip masnoví els robés la cartera. “Vam fer errades puntuals que cal corregir. Ens hem d'adequar al ritme de tercera”, diu el mig Roger Vidal.

Roger i Roca van ser els autors dels gols de l'equip de Nitus Santos, que va jugar amb dos defenses (Juanjo i Hostench) i un porter (Reig), tots tres debutants a tercera. Tot i el primer KO, Roger és optimista. “Ens hem de fer forts a casa. Els últims anys hem fet bon futbol a casa i ens hi sentim bé”, diu l'olotí, que torna a jugar a tercera 5 anys després –havia estat al Palafrugell, al Girona i a la FE Figueres–. L'equip rep diumenge el Muntanyesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.