Futbol català

Robert recau i es perdrà el debut de l'Olot al Masnou

Futbol. Els olotins visiten avui (a les 12) un dels equips que més s'ha reforçat

Disset anys després de l'últim partit a tercera, l'Olot torna a ser un dels equips del grup cinquè amb tots els honors. Tres ascensos consecutius han permès els olotins estar “en una categoria maca”, admet el tècnic, Nitus Santos. Els olotins s'estrenaran avui (a les 12) al camp del Masnou, un equip que s'ha reforçat moltíssim, però que té les baixes de Marcelo, que no té el transfer a punt, i el porter Asier, al qual van trencar la mandíbula. Santos (Olot) té un problema afegit, la lesió del davanter Robert, que ha recaigut dels problemes de ciàtica.

Dels fitxatges de l'estiu, Serra, Francolí i Arimany seran titulars en l'Olot. El tècnic olotí dóna molt valor al fet que set dels homes que saltaran avui al camp del Masnou, petit i de gespa artificial, ja hi eren quan l'equip estava a primera regional, el 2008.

Sense Robert, l'equip troba a faltar un golejador –90 dianes en les tres últimes campanyes a la Garrotxa– i un treballador. “Corre totes les pilotes i ara haurem de jugar amb més pausa”, destaca Santos. L'onze més probable de l'Olot és: Reig; Freixa, Berga, Juanjo, Hostench, Serra, Abel, Roger, Francolí; Arimany i Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.