REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc es fa fort tot i la inferioritat

Els de Xavi Cid van acabar amb vuit contra el Sants, però gràcies a l'actuació del porter juvenil Josué, van mantenir la porteria a zero

ROQUETENC

0

SANTS

0

ROQUETENC:

Josué, Otero (Marc 45'), Vilanova, Moisés, Julio, Borrull, Lluís (David Garcia 55' (Curto 75')), David Cid, Gallego (De la Torre 71'), Javi i Manel (Gordo 86').

SANTS:

Carlos, Marçal (Nabil 71'), Agustín, Àlex (Dani 92'), Vergés, Pascual, Charly, Manu, Tacón, Oliver (Edu 58') i Acosta.

ÀRBITRE:

González Pleguezuelos.
T.G.:
Als locals David Cid, Javi i Marc; als visitants Marçal, Pascual i Manu.
T.V.:
Doble groga a Julio (48') i Borrull (69') i directa a Moisés (89') i a l'entrenador, Xavi Cid (48'), tots del Roquetenc.

El Roquetenc va poder esgarrapar un empat molt treballat contra el Sants, el segon classificat, que es va veure clarament beneficiat per les decisions arbitrals. Els de Xavi Cid, tot i acabar jugant amb vuit homes, es van fer forts i van poder mantenir la porteria a zero, gràcies a la gran actuació del juvenil de primer any Josué, que debutava a la porteria roquetenca. Fins i tot en el temps afegit, i tot i la inferioritat, els del Baix Ebre, que havien estat els clars dominadors durant els primers 25 minuts, van tenir una claríssima oportunitat per marcar el gol d'un triomf que hauria significat una gesta, però no van aprofitar una contra molt perillosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.