Esports

Barcelona tindrà una pantalla gegant per a la final de la Champions femenina

L’Ajuntament de la capital i el FCB la instal·laran a la plaça de Catalunya

Es disputarà dissabte a Torí contra el Lió

L’accés serà lliure i gratuït a partir de les sis de la tarda, però l’aforament es limitarà a 20.000 persones

L’Ajuntament de Barcelona i el Futbol Club Barcelona instal·laran una pantalla gegant a la plaça de Catalunya per a la final de la Champions femenina que el club disputarà contra el Lió aquest dissabte a l’Allianz Stadium de Torí a partir de les set de la tarda. L’accés serà lliure i gratuït a partir de les sis, però l’aforament quedarà limitat a un màxim de 20.000 persones per garantir la seguretat. Serà la tercera final de la secció femenina del club de futbol català, la segona consecutiva, que arriba en un moment d’interès creixent pel futbol femení. L’equip ha omplert enguany dues vegades el Camp Nou, amb rècords mundials d’assistència en un partit de futbol femení.

L’esdeveniment començarà a les sis de la tarda, una hora abans de l’inici del partit, amb musica ambient a càrrec d’un DJ i l’animació d’un speaker per amenitzar l’espera. A la plaça hi haurà punts de servei de menjar i beure i la pantalla se situarà davant del monument a Macià, d’esquenes a la Rambla, per oferir en directe la transmissió del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia