Esports

A partir del 1.458, cap a Londres

El sorteig de les entrades per a l'Arsenal - FC Barcelona ha fixat el 1.458 com a número de tall. A partir d'aquí, el club repartirà les 1.872 entrades de què disposa per al partit de quarts de final de la Champions

El sorteig per adjudicar les entrades per al partit Arsena l- FC Barcelona ha fixat el número de tall en el 1.458. A partir d'aquí, el club assignarà les 1.872 entrades de què disposa per al partit de quarts de final de la Lliga de Campions.

Per al partit a l’Emirates Stadium, el dimecres 31 a les 20.45 hores, s'han demanat 6.251 entrades, agrupades en 2.709 sol·licituds. El club només disposa de 1.872 entrades per a aquest partit i per això per assignar-les s’han hagut de sortejar, fet que s’ha dut a terme a través d’un programa informàtic validat pel notari Eugenio Corell.

A partir del moment en què es coneix el número de petició sortejat, comença la fase d’assignació de les peticions als socis sol·licitants. Durant aquest dimecres el club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

Val a dir que el club posa a disposició de tots els socis que hagin sigut premiats amb una entrada la possibilitat de viatjar el mateix dia del partit i tornar un cop finalitzat, amb el paquet organitzat per l’agència RACC Viatges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.