Esports

La FIA sanciona Flavio Briatore per a tota la vida i controlarà Renault durant dos anys

El cap d'enginyeria Pat Symonds ha estat castigat amb cinc anys de suspensió, i els pilots Fernando Alonso i Nelson Piquet Jr, alliberats de qualsevol càstig

La Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha decidit sancionar Flavio Briatore, exdirector esportiu de Renault, per a tota la vida i l'escuderia francesa estarà a prova els dos pròxims anys.

L'italià ha rebut el càstig més sever possible per part del Consell Mundial, reunit a París, per la seva implicació en l'accident que va tenir Nelson Piquet Jr. l'any passat en el Gran Premi de Singapur que va donar a Fernando Alonso la seva primera victòria de l'any.

D'altra banda, la FIA afirma en el seu comunicat que hauria de sancionar per a tota la vida l'escuderia, però hi ha una sèrie d'atenuants i, així, només posarà a prova l'equip fins al 2011 i en el cas que facin alguna infracció seran sancionats amb dos anys de suspensió.

A més, el cap d'enginyeria Pat Symonds ha estat castigat amb cinc anys de suspensió, i els pilots Fernando Alonso i Nelson Piquet Jr, alliberats de qualsevol càstig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fins i tot el teló és màgic

Girona
 

Xavi: final de trajecte

BARCELONA
 
 

Fer bona la dita

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

Se’n va perquè vol

montmeló
 

Les jugadores i la mentalitat guanyadora

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

“Canvi de cicle? No ho comparteixo”

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 
Barça- Olympique de Lió
El rival

El llegat i l’aposta

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)