Esports

Alves: "Si volen ser campions s'ho hauran de treballar molt"

El lateral brasiler no reconeix el lideratge del Real Madrid: "Encara hem de jugar allà". És conscient que l'equip "no està com abans" però continua pensant que el Barça "és favorit"

Dani Alves creu que l'ensopegada a Almeria –i el conseqüent lideratge del Real Madrid per millor diferència de gols– no ha canviat res i que el Barça continua sent el principal candidat a guanyar la lliga. Alves ho té clar:

"Els favorits per guanyar la lliga continuem sent nosaltres, sense cap dubte". I creu que si el Madrid és líder és per un fet circumstancial (els dos equips estan empatats a punts) perquè encara queda un partit al Bernabéu en què ara mateix al Barça li valdrien dos (l'empat o la victòria) dels tres resultats per encapçalar la taula: "Encara hem de jugar nosaltres allà.» I no amaga que «guanyar allà seria un cop moral molt important".

Tot i això creu que el clàssic no "serà decisiu" perquè la lliga es decidirà "en les últimes jornades". El brasiler va enviar un missatge al conjunt blanc: "Si volen ser campions, s'ho hauran de treballar molt perquè els ho posarem molt difícil. Farem l'impossible perquè no la guanyin".

Va admetre que l'equip ha baixat el nivell: "Som conscients que l'equip no està com abans, però és que vam posar el llistó molt alt i ara som esclaus d'aquells resultats".

Però no veu motius d'alarma perquè només es tracta de "recuperar la força d'abans". En aquest sentit, va ser força explícit: "Sabem que per guanyar hem d'anar a totes". I creu que la plantilla actual no té res a envejar a la que la temporada passada va fer el triplet: "Tot i els contratemps [referint-se a les lesions] no crec que l'equip sigui inferior al de la temporada passada".

Tot i això creu que no té sentit fer comparacions: "Per números, estem millor que l'any passat; però això serveix de poc. Cada temporada és diferent. Per tant, no les hem de comparar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.