Esports

Troben mort l'excursionista veí d'Arenys de Mar desaparegut al Ripollès

ZONA METROPOLITANA

La Unitat de Muntanya dels Mossos d'Esquadra ha trobat aquest divendres a la tarda, entre els barrancs de Tirapits i la Marrana, el cos de l'excursionista veí d'Arenys de Mar (Maresme) desaparegut al Ripollès. Segons informen els Bombers de la Generalitat, que treballen en el rescat del cadàver, l'home s'hauria precipitat accidentalment a prop del Coll de Tirapits.

El cos ha estat localitzat cap a un quart de quatre de la tarda, segons han concretat els Bombers, que han afegit que la víctima era Jordi D. S., de 37 anys, que estaria desaparegut des de dilluns passat tot i que la denúncia de la seva absència no es va fer efectiva als Mossos fins aquest dijous poc abans de dos quarts de deu de la nit. Des de primera hora d'aquest matí, cinc dotacions i un helicòpter dels Bombers i tres patrulles dels Mossos han estat fent la recerca a la zona de Vallter 2000, a prop de Setcases (Ripollès), on s'ha trobat el vehicle de l'excursionista desaparegut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.