Esports

Més de 700 participants la 1a edició de la ‘Sènia Kong Race’ a Calonge

El càmping Sènia Cala Gogo Internacional acull aquest cap de setmana proves esportives que té com a colofó la cursa de classificació per a l’Associació Nacional de carreres d’obstacles

El càmping Sènia Cala Gogo Interncional de Calonge acull la primera edició de la ‘Sènia Kong Race’, un acte que té lloc aquest cap de setmana i que uneix esport i família. Es tracten de tres dies d’activitats i proves esportives que tenen com a colofó la cursa de classificació per a l’Associació Nacional de carreres d’obstacles (OCRA), que a hores d’ara compta amb més de 700 participants, segons manifesta l’entitat a través d’un comunicat.

Amb motiu de la col·laboració amb l’OCRA, hi ha un gran nombre de participants d’elit. Per aquest motiu, aquest cap de setmana es disposarà dels millors corredors d’obstacles d’Espanya. Entre d’altres, destaca el campió d’Espanya Adrià Puig Ninjaka. A més, hi haurà com a convidat especial Adnan Almousa Alfermli, amb una història de superació: de petit va quedar en cadira de rodes per un tret a la guerra de Síria on va perdre els seus pares. Després, va arribar a Espanya i no ha parat d’entrenar-se fins a aconseguir acabar les curses d’obstacles més dures.

D’altra banda, l’organització de l’esdeveniment es fa conjuntament amb Kong Race, la marca especialitzada en carreres d’obstacles. En aquesta ocasió, tota la temàtica de la cursa està basada en goril·les i selva. Per la seva banda, el Sènia Cala Gogo Internacional és un dels càmpings més rellevant d’Europa, dotada d’unes instal·lacions amb capacitat per a 6.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia