Esports

Dani Pedrosa suma la seva tercera 'pole' consecutiva

Dani Pedrosa (Honda) ha aconseguit el millor temps en els entrenaments oficials de MotoGP del Gran Premi de Malàisia, al circuit de Sepang, i ha sumat la seva tercera pole consecutiva després de la del Japó i Austràlia.

Després de Pedrosa s'han classificat l'australià Casey Stoner (Ducati), ja campió del món de MotoGP, i l'italià Marco Melandri (Honda). El set vegades campió del món italià, Valentino Rossi (Yamaha), ha estat novè, una posició per darrere de Toni Elías (Honda).
Quan semblava que el primer lloc seria per al ja campió del món, Stoner, Pedrosa ha realitzat una excel·lent última volta i deixava l'oceànic en la segona posició.

Dani Pedrosa reconeixia que encara no sap quins pneumàtics utilitzarà demà i espera que no li passi el mateix que a Austràlia fa una setmana, on al circuit de Phillip Island va ser el millor en els entrenaments oficials i en la carrera es va equivocar a l'hora d'optar per un pneumàtic molt dur per a la prova. A més, Stoner ha tingut millor ritme de carrera que Pedrosa al llarg de la sessió, encara que el pilot de Southport ha patit problemes electrònics durant la tanda.

Malgrat les dues poles anteriors, Pedrosa no ha guanyat cap de les dues últimes proves: el Japó, on va caure, i Austràlia, on va ser quart. Aquest és el seu quart millor temps en els entrenaments oficials.

Per altra banda, el pilot mallorquí Jorge Lorenzo sortirà des de la primera fila de la graella de 250 cc. perquè ha  quedat tercer en els entrenaments.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.