Economia

La cadena Gelatiamo obre més establiments

Acaba d'inaugurar dos establiments, a Palamós i Alacant, i té previst obrir-ne més

Gelatiamo, la cadena gironina de gelats artesans, creps i snacks italians, acaba d'inaugurar dues noves franquícies, a Palamós i Alacant. Amb aquests dos establiments ja són vuit les gelateries que la marca ha posat en marxa en poc més de quatre anys; primer ha treballat la seva expansió a Catalunya, amb establiments a Barcelona i Girona centre ciutat, Besalú i Torredembarra, a més dels nous Gelatiamo acabats d'obrir. Al capdavant del negoci se situen els empresaris Ferran Juncà i Ana Martín, accionistes de la societat Sadegel SA, propietària de la cadena. Segons el pla de creixement de la marca, l'objectiu és obrir una mitjana de quatre locals l'any. Els propers ja tenen lloc i data: Mataró i Sant Feliu de Guíxols, aquest mes de juny. Amb Gelatiamo Alacant l'empresa inicia la seva introducció a l'Estat.

Gelatiamo va néixer a Girona, seu de l'empresa, com a grup de gelateries creperies amb un model de negoci per ser franquiciat i basat en l'oferta de gelat artesà, i el 2010 va incorporar a la carta la cafeteria i l'snack italià. El 2011 Gelatiamo va tancar l'exercici amb una facturació de 950.000 euros i la previsió per a aquest any és de superar els 1,4 milions d'euros. Segons informa la direcció de la xarxa de gelateries, l'expansió a curt termini apunta a tres noves franquícies a Catalunya i Andalusia, i un total de dotze més en l'horitzó del 2015. En aquests moments Sadegel estudia diverses ofertes per obrir nous punts de venda a França, Suïssa, Bèlgica i el nord d'Àfrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.