Economia

Dos càmpings gironins prestigiats pels premis ACSI Awards

Dos càmpings gironins, l’Aquarius de Sant Pere Pescador, i l’Internacional de Calonge, han estat premiats amb els prestigiosos ACSI Awards 2022 per la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, un referent en el sector. És el primer cop que lliuren els guardons, que consoliden, juntament amb els que atorguen altres organitzacions internacionals, els càmpings gironins entre els millors d’Europa.

Els càmpings guanyadors s’han escollit a partir de 50.000 vots d’usuaris de tot Europa i els premis s’han dividit en vuit categories. L’Aquarius ha estat premiat com a Millor càmping per al seu gos “perquè és un establiment que disposa d’una zona destinada a les mascotes i serveis i instal·lacions suficients, com ara dutxes o espais per passejar i jugar amb els animals. l’Internacional de Calonge ha rebut el premi en la categoria Millor restaurant de càmping.Aquests premis se sumen als que han rebut aquest any els càmpings gironins i que fa que el sector es mantingui capdavanter a Europa. El Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador va ser premiat a principis d’any per l’associació alemanya ADAC com el càmping més sostenible d’Europa. I l’Internacional de Calonge va rebre un altre guardó, el prestigiós DCC-Europa Preis de Platí. A més, el Salatà de Roses va quedar finalista en la categoria d’accessibilitat dels premis de l’ADAC; i l’Empordà de l’Estartit, en la categoria de millor càmping familiar que concedeix l’ANWB, l’associació de referència als Països Baixos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia