Economia

Renfe preveu destinar 274,07 MEUR a Catalunya durant el 2022

La companyia destinarà 83,26 MEUR a la compra de material rodat i 52,31 MEUR per altres trens de viatgers i mercaderies

Renfe preveu destinar 274,07 milions d’euros a Catalunya durant el 2022, segons les dades previstes per la companyia, i que formen part de les xifres presentades pel seu president, Isaías Táboas, a la Comissió de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana del Congrés dels Diputats. Dins de les inversions previstes a Catalunya, es destinaran 83,26 MEUR als Plans de compra de material rodant per a Rodalies i 52,31 MEUR per a altres trens de viatgers i mercaderies. L’empresa preveu que grans reparacions a la flota existent i en els plans d’accessibilitat. També es preveu una partida de 14,67 MEUR per remodelar i millorar les instal·lacions estratègiques de la xarxa de Rodalies.

Renfe aporta també una inversió de 3,58 MEUR en actuacions en controls d’accés intel·ligent, 2,05 MEUR en tallers i 7,4 milions d’euros en sistemes d’informació i altres inversions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia