Economia

Economia

GPA Innova fitxa la influent empresària Anna Navarro

La multinacional catalana GPA Innova, especialitzada en robòtica naval, dispositius mèdics i electrònica d’alt rendiment, ha fitxat Anna Navarro, considerada la dona més influent en el món de la tecnologia. L’olotina és reconeguda així per la revista tecnològica Analytics Insight, i també com la dona empresària més admirada al món per la revista Ciolook. Navarro s’ha incorporat a GPA Innova com a chief strategy advisor.

Navarro, llicenciada en filologia anglesa i alemanya a la UB i a la Universitat Humbolt de Berlín, va inaugurar el 1992 a San Francisco una empresa de tecnologia de la globalització i aviat la va contractar Cisco Systems, una de les empreses pioneres en telecomunicacions, on es va especialitzar en la dinàmica de la globalització tecnològica. Ha treballat a VMware, VeriSign i Xerox, i va ser vicepresidenta de NetApp durant dotze anys, empresa líder en emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley. També ha estat vicepresidenta del departament de producte, mercat internacional, infraestructura global i globalització de Procore Technologies, una companyia de programari de gestió de projectes de construcció. Navarro, una de les millors expertes en globalització del món, ha creat i cofundat les ONG Women in Technology i Women in Localization, que donen suport a les dones en el món laboral. L’empresària destaca el paper femení en les grans corporacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia