Economia

Amazon obrirà una estació logística al polígon de Constantí que donarà feina a 90 persones

L’edifici, de més de 9.000 metres quadrats, començarà a funcionar a l’octubre

Amazon posarà en marxa a l’octubre una estació logística al polígon de Constantí (Tarragonès), que es convertirà en el primer centre d’operacions de la companyia a la demarcació. L’edifici, de 9.000 metres quadrats, donarà servei als clients de la zona.

L’estació crearà més de 90 llocs de treball fixos a temps complet i parcial, i afavorirà la creació de més de 200 oportunitats de feina indirecta per a empleats de les quatre empreses de repartiment locals amb les quals preveu treballar, segons assenyala la multinacional en un comunicat. Aquesta instal·lació donarà impuls a allò que Amazon anomena “l’última milla” del procés de comandes i ajudarà, segons apunta, a millorar l’experiència d’entrega dels clients.

La multinacional explica que els paquets s’envien a una estació logística des dels centres logístics i de distribució d’Amazon propers, i a continuació les empreses transportistes els carreguen en els seus vehicles de repartiment i els lliuren als clients.

El centre del polígon de Constantí, dissenyat amb criteris de sostenibilitat, serà la novena instal·lació d’Amazon a Catalunya. Se sumarà a tres centres logístics, un centre de distribució, un centre urbà per al servei Amazon Fresh i tres estacions logístiques –en aquest cas situades a la Zona Franca de Barcelona, Rubí i Martorelles–.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia