Economia

Un grup de multimilionaris demana un augment dels seus impostos per pagar la recuperació de la covid-19

Un grup de 83 persones amb gran fortunes exigeixen impostos més elevats a les seves rendes “de forma immediata, substancial i permanent” per poder fer front a la crisi originada per la pandèmia

83 de les persones més riques del món han demanat un increment d’impostos sobre rendes com les seves per ajudar a fer front a la recuperació econòmica després de la crisi de la covid-19.

Concretament, i segons informa The Guardian , aquestes grans fortunes han escrit una carta per reclamar als seus govern que estableixi per a ells impostos més elevats “de forma immediata, substancial i permanent”. Entre els signants hi ha el cofundador de la multinacional de gelats Ben i Jerry, Jerry Greenfield, i l’hereva de Disney, Abigail Disney.

“No, no som els que cuiden els malalts als centres de cures intensives. No conduïm les ambulàncies que portaran els malalts als hospitals. No omplim les prestatgeries de les botigues de queviures ni entreguem menjar de porta a porta. Però tenim diners, molts. Els diners que es necessiten desesperadament ara i es continuaran necessitant en els propers anys, a mesura que el nostre món es recuperi d’aquesta crisi”, argumenta el text.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia