Economia

Ajuts municipals als comerços i negocis de serveis de Riudellots

Si justifiquen les pèrdues, empresaris i autònoms podrien rebre 4.000 euros

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva va obrir ahir el període –s’allargarà fins al 7 d’agost– perquè els comerços minoristes i de serveis amb atenció al públic rebin ajuts per pal·liar els danys econòmics de la Covid-19. L’equip de govern, de Junts, podria donar un cop de mà a una cinquantena de negocis, ja siguin considerats essencials o no essencials.

Les subvencions formen part d’una partida de 360.000 euros que va ser aprovada per ple al maig. Les ajudes són per cobrir les despeses en compra de material de protecció (en negocis essencials) i per la compra de material i per compensar pèrdues (en negocis no essencials).

En el segon cas, l’edil de Promoció Econòmica, Xevi López, explica que empresaris i autònoms podrien rebre més de 4.000 euros si justifiquen que han perdut un 35% o més els mesos d’abril i maig respecte del mateix període del 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia