Empreses

El portal de vacances LaComunity capta 500.000 euros de nous inversors

El portal de lloguer de vacances LaComunity.com ha aconseguit en una ronda d'inversió 500.000 euros per part de nous inversors: tres family offices que formen part del grup d'inversors privats Reus Tarragona Business Angels, inversors de la xarxa Esadeban i Soifler, grup turístic de referència a Tarragona. A més, incrementen la seva inversió inversors com el grup immobiliari barceloní Principal 1ª i Argos Capital, vehicle inversor de diferents business angels del sector de comerç electrònic i internet. Segons el fundador de la companyia, Francesc Sanz, “és una gran notícia per a la companyia, que experimenta el seu millor moment”.

LaComunity va tancar el 2014 amb un augment de la facturació de fins al 250% en relació amb l'any anterior, i l'objectiu és quintuplicar els ingressos i arribar als 125.000 habitatges arreu del món (ara en gestiona 25.000), creixent en nous mercats com França, el Regne Unit, Itàlia, l'Amèrica Llatina, la Xina i els països àrabs. En els últims mesos, ha tancat importants acords estratègics amb channels managers nacionals i internacionals per continuar la seva expansió mundial. A més, ha tancat acords amb contractistes locals líders del sector, com el principal player d'habitatges a la Cerdanya per comercialitzar en exclusiva, i acords amb els principals professionals d'apartaments de Barcelona que ha permès tenir més de 1.000 habitatges amb llicència turística a la capital catalana.

La companyia ha creat el model oposat al lloguer entre particulars, potenciant el lloguer de vacances a través de professionals. Un altre gran avantatge i peculiaritat d'aquest portal és el sistema de la reserva immediata, ja que no és necessari esperar la confirmació per part del propietari: el sistema tecnològic permet tenir la confirmació al moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona