Economia

El Congrés Mundial del Mòbil de Barcelona, al Presència d'aquest diumenge

El suplement d'El Punt Avui avança que els terminals que es veuran al congrés, que comença dilluns, s'acosten a les tauletes

Les eleccions a Itàlia i el temple de la boxa, altres reportatges destacats

El suplement Presència, que es distribueix cada diumenge amb El Punt Avui, ofereix aquesta setmana el dossier titulat L'hora dels taulèfons, en què parla del fet que els dispositius que es presentaran al Congrés Mundial del Mòbil que se celebra aquesta setmana vinent a Barcelona s'acosten cada cop més a les tauletes. El congrés d'aquest any reuneix més expositors i més gent que mai. Qui no hi sigui és que no és ningú en un sector que vol canviar de nou les nostres vides.

En el número d'aquesta setmana, el lector hi trobarà també una entrevista al filòsof Josep Ramoneda, que presenta el seu nou llibre com una invitació a reaccionar davant el triomf del diner i la insolència. «Des de l'esquerra no es pot estar en contra de la independència”, afirma en l'entrevista

Un dels reportatges destacats de la revista és aquesta setmana El temple de la boxa sobre el Gran Price, sala llegendària de Barcelona dedicada a la boxa, però on s'havia fet de tot: ball, mítings, concerts, misses... i que va ser enderrocada fa quaranta anys.

A la secció d'Europa-Món es parla de les eleccions italianes. El reportatge Alarma encesa a Itàlia analitza com l'auge del populisme de Berlusconi i del còmic Beppe Grillo fa témer una situació de desgovern després de les eleccions.

Pel que fa al suplement de Cultura popular i festes Sortim, viatja fins a la Garrotxa, on la població de Besalú recorda el seu passat jueu i acosta al visitant les vessants patrimonial, artística, social i cultural del món jueu amb les visites temàtiques Un call de llegenda, música en directe, espectacles, mercat i gastronomia típica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona