Economia

Llet Nostra treu al mercat dos nous flams

L'empresa amplia així a 17 el nombre de referències de postres i iogurts

La marca Llet Nostra ha tret al mercat dos nous productes, un flam de cafè i un flam 0% matèria grassa, ampliant així a 17 el nombre de referències de postres i iogurts. Els nous són una suma d'innovació i tradició i donen resposta a les “demandes dels consumidors”.

Les dues noves varietats de flam que “es comercialitzaran aviat” a més de 400 punts de venda del territori, estan fets a base d'ou i de llet i cuits al bany maria. “Llet Nostra serà una de les poques marques amb presència a tot el territori que disposarà d'aquesta varietat de flams elaborats al bany maria”, asseguren. Seguint la tendència d'una dieta poc calòrica, el flam 0% matèria grassa, l'empresa vol donar resposta a una demanda cada cop més alta de consumidors que es preocupen de la seva dieta sense renunciar al sabor. Pel que fa al flam de cafè, tipus gurmet, està destinat als consumidors de “paladar exigent que aprecien el sabor del cafè”. Els nous flams es presenten en un format de quatre unitats de 100 grams i en un envàs d'alumini, cosa que li atorga una textura única.

Llet Nostra està formada les cooperatives: Lletera de Campllong, Ramaders del Baix Empordà, Cadí, Lletera de Mollerussa i comarca, Agropecuària de Vallfogona del Ripollès i Grup Lleter de Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.