Economia

Fincas Corral ofereix lloguers amb dos mesos de franc i no demana avals ni dipòsits

Immobiliària

Josep Xicola, president de Fincas Corral, i Joan Batalla, director general de la companyia, han anunciat en un comunicat aquest dimecres que posen a disposició del mercat de lloguer tot el patrimoni immobiliari de l'empresa a tot l'Estat espanyol.

Els interessats podran acollir-se a aquests lloguers sense necessitat de presentar garanties, ni avals ni dipòsits i amb dos mesos de lloguer gratuïts. Només caldrà presentar un nòmina i es formalitzarà el contracte de lloguer sense més requisits.

La compra de Ficas Corral
Aquest agost, i després del principal problema que va patir l'empresa a causa de la seva caiguda de vendes i la consegüent venda de la meitat de les seves oficines, l'empresari Josep Xicola va passar a ser el nou director de Fincas Corral.

La intenció del nou president va ser mantenir unes 200 delegacions a Espanya, a més de diverses delegacions en països com ara Mèxic, Panamà, Hongria, Alemanya, França i Equador.

El fins ara desconegut empresari Josep Xicola també planejava la compra de dues xarxes immobiliàries més, ja que les seves previsions eren arribar a les 2.000 oficines, i aquest agost només en tenia 300.

Tot i l'etapa de crisi que actualment pateix el sector de les agències immobiliàries, l'empresari ha fet sorgir un dels projectes més ambiciosos del panorama mercantil. Després de l'adquisició de Fincas Corral, una de les principals franquícies nacionals d'intermediació immobiliària, Xicola vol utilitzar la marca per gestionar un complex lúdic i comercial a la costa andalusa.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.