Economia

El comitè d’empresa de Nylstar insta a la Generalitat a passar a l’acció

“Tenint en compte el deute de Nylstar amb les administracions publiques i que representa gaire bé el 50% del deute, la implicació tant d’ Ajuntament com de la Generalitat resulta clau per trobar la fórmula adequada perquè la reindustrialització de Nylstar atraves d’ ACIN sigui una realitat”, afirma el comitè d’empresa en un comunicat fet públic avui. En ell, recorda que aquesta setmana “es presenta clau per la continuïtat de l’ activitat industrial a Blanes”, perquè a proposta de la part social hi ha convocada una “Taula de negociació” pel dia 23f on hi seràn presents part social, ACIN com a empresa ofertant, administrador concursal i també ajuntament de Blanes i responsables polítics de la Generalitat.

El comitè recorda que desde ja fa més d’ un any hi ha establerta una “Taula de Reindustrialització de Nylstar” on hi estan presents totes les parts. Tal i com ja va avançar en un comunicat el govern local, la part social va emetre informe favorable a la oferta feta per ACIN, també que hi ha un acord amb ACIN per prioritzar la recol.locació de persones ex-treballadores de Nylstar a ACIN.

En el mateix comunicat, el comitè afegeix que no es tracta només de “ recolzar econòmicament una empresa textil amb dificultats si no a una empresa en creixement, amb una aposta clara en el sector del reciclatge i la sostenibilitat on han presentat un projecte industrial amb una inversió prevista de 30 milions”.

Així mateix, destaca el creixement d’ ACIN en els darrers anys i la importància que té  ser una empresa nascuda a comarques gironines. I conclou que al 2023 ACIN ha facturat 122 milions d’ euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona