Economia

ECONOMIA

La nova seu de Puig a l’Hospitalet dona feina a 500 persones

La torre Puig T2 a l’Hospitalet de Llobregat és un edifici de 20 plantes i 21.000 metres quadrats

El gegant de la perfumeria catalana, Puig, ha inaugurat la seva nova seu a l’Hospitalet de Llobregat. Un gratacels de 20m plantes i 21.000 metres quadrats on treballaran 500 persones. En l’acte d’inauguració, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha coincidit amb els reis d’Espanya Felip i Letícia. El president del grup, Marc Puig, ha acompanyat les autoritats i ha afirmat que la nova seu situada al costat de la torre Puig T1, inaugurada el 2014, demostra que la companyia “aposta per Barcelona” i també amb la “sostenibilitat i el benestar dels seus empleats”.

La torre estrenada aquest dimecres acollirà el hub d’operacions de la multinacional de la cosmètica amb un centre d’innovació que inclou una extensa zona d’innovació aplicada, prototipatge i de tecnologia d’experiència dins del món olfactiu. La companyia internacional té marques de perfumeria, cosmètica i moda com Rabanne, Carolina Herrera, Charlotte Tilbury, Jean Paul Gaultier o Nina Ricci. El 2022 l’empresa va registrar uns ingressos de 3.602 milions d’euros i va vendre els seus productes a més de 150 països. L’ampliació de la seu corporativa de l’empresa ha arribat envoltada de rumors sobre la seva sortida en borsa a l’estiu però la companyia ha evitat fer-hi cap referència.

La torre Puig-T1, inaugurada amb motiu del centenari de la companyia, acull 500 col·laboradors més de l’oficina corporativa, de les oficines centrals i les funcions de suport, dels equips de les marques i el centre de perfumeria, així com a els empleats que treballen al mercat espanyol. “Qui pensaria el 2014 que en tan poc temps necessitaríem una segona torre. Aquest nou espai és una clara demostració de la nostra aposta per Barcelona”, ha declarat el president executiu del grup. El nou gratacels ha estat dissenyat per l’estudi d’arquitectura GCA Architects i compta amb un disseny singular en què destaca una superfície de vidre. L’estructura genera diverses terrasses des de les quals els visitants i els empleats podran gaudir d’una vista panoràmica. Amb una superfície de més de 21.000 metres quadrats, té 20 plantes d’oficines amb llum natural, sis ascensors intel·ligents i tres plantes d’aparcament amb estacions de càrrega per a vehicles elèctrics.

El gratacels presenta espais polivalents i zones obertes informals, però també llocs que permeten més concentració o privadesa com la biblioteca silenciosa o espais bombolla de mida individual. Segons ha detallat l’empresa, la torre Puig-T2 s’ha erigit sota rigorosos criteris de sostenibilitat per reduir no només la despesa energètica durant l’ús, sinó també l’impacte mediambiental de la construcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona