Economia

estats units

Caos total a Twitter

Musk tanca les oficines enmig de l’èxode massiu de treballadors

Centenars d’empleats rebutgen l’ultimàtum del magnat i abandonen l’empresa

Confusió i caos a Twitter. La crisi que travessa la tecnològica ha arribat avui al seu nivell més crític després d’un èxode massiu de treballadors i l’anunci per sorpresa de la tecnològica que tancava temporalment les seves oficines. Centenars de treballadors han rebutjat l’ultimàtum llançat per Elon Musk, en el qual els exigia un compromís per fer llargues jornades laborals o abandonar la firma, i han preferit marxar.

Tot i que la tecnològica no ha donat cap explicació oficial per justificar el tancament de les oficines, les primeres informacions apunten a un moviment preventiu per evitar que els empleats puguin “sabotejar la xarxa social”, segons informa la CNN. “Amb efectes immediats, tanquem les nostres oficines i suspenem les targetes d’accés”, diu el missatge enviat per Twitter als seus treballadors. “Les oficines reobriran el pròxim dilluns 21 de novembre”, afegeix la nota. La companyia també ha exigit als seus treballadors que evitin fer comentaris públics sobre informació delicada de l’empresa a la xarxa o amb declaracions a la premsa. I és que alguns dels treballadors van anunciar dijous a través de Twitter que havien deixat la firma, que el magnat va comprar a final del mes passat. Aquest èxode massiu de treballadors deixa la tecnològica en una situació molt crítica, ja que amenaça la seva capacitat per continuar operant.

Segons el diari nord-americà The New York Times, el mateix Musk i els seus assessors més pròxims es van reunir amb treballadors als quals consideren fonamentals pel funcionament de la companyia demanant-los de què no marxessin.

La plantilla ja estava molt debilitada per la primera onada massiva d’acomiadaments, quan el 4 de novembre, ni una setmana després d’haver comprat Twitter, Musk –propietari de Tesla i Space X– va acomiadar la meitat dels treballadors. Aquesta nova sortida massiva de treballadors va disparar els rumors sobre el possible final de Twitter, en haver-se pogut quedar sense bona part dels equips que fan el manteniment de la xarxa social i que son essencials per garantir el bon funcionament de l’empresa. Rumors als quals el mateix Musk, l’home més ric del món que va comprar Twitter no fa encara ni un mes, el 28 d’octubre, va respondre amb el seu habitual sarcasme a través de diverses piulades amb una piulada befant-se dels qui pronosticaven la fi de la xarxa social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA