Economia

Impulsen 500 plans d'empresa amb gironins

La Xarxa Gironina d'Entitats de Creació d'Empreses (Xgece), impulsada des de l'àrea de promoció econòmica de la Diputació de Girona, ha iniciat un total de 542 plans d'empresa amb emprenedors gironins, dels quals en aquests moments ja se n'han finalitzat 296. Durant el primer semestre del 2010, la Xgece ha atès 1591 persones –848 homes i 749 dones.

La xarxa està constituïda per diversos ajuntaments i consells comarcals gironins i té com a objectiu enfortir les entitats que en formen part a partir de l'intercanvi d'informació i metodologia entre els seus membres i afavorir l'excel·lència del personal tècnic local que treballa en l'àmbit de l'emprenedoria i l'empresa.

En aquests moments, la xarxa està integrada per la Diputació de Girona, nou ajuntaments (Banyoles, Blanes, Celrà, Figueres, Olot, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Vilablareix i Forallac) i cinc consells comarcals (l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, la Selva i la Cerdanya).

Entre les accions que es duen a terme actualment hi ha set tallers d'emprenedoria, amb un total de 75 hores; formació sobre competències emprenedores (24 hores); dotació de la biblioteca de l'emprenedoria; l'assessorament en línia sobre dubtes concrets de les entitats i treball en la metodologia per a la consolidació d'empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.