Economia

L’oci nocturn busca el consens a Figueres

Empresaris de l’oci nocturn de Figueres, el secretari general de la Fecasarm i el cap de la Guàrdia Urbana i el cap de la unitat de policia administrativa s’han reunit per treballar per millorar la seguretat i la convivència nocturna al voltant dels locals d’oci nocturn. Una de les propostes és que tots els controladors d’accés d’aquests locals de Figueres vesteixin igual i vagin degudament identificats, informa ACN. La trobada arriba després que la setmana passada la Guàrdia Urbana denunciés sis establiments per infraccions lleus. Una de les propostes que han sortit en la reunió és la contractació d’un servei de neteja comú al voltant dels locals perquè netegin les voreres quan els establiments tanquin. També s’ha plantejat que tots els controladors d’accés vesteixin de la mateixa manera per tal que puguin actuar de forma coordinada en cas que sigui necessari.La denúncia de la Guàrdia Urbana de Figueres a sis locals d’oci nocturn per infraccions lleus la setmana passada va provocar que la patronal sol·licités una trobada amb els responsables del cos local. L’objectiu era abordar les sancions i millorar la convivència i la seguretat nocturna.El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, es va mostrar satisfet per la reunió, valorant el “caire positiu ” i destacant que es van posar sobre la taula accions per garantir la convivència nocturna.

Això permetria actuar de manera coordinada quan fos necessari en zones pròximes als locals i també agilitzaria la intervenció en desallotjaments de locals per evitar molèsties als veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA