Economia

El Grup Peralada i el Festival de Torroella, premis G!

Els premis G! honorífics de turisme també van ser per a l’empresària Carme Hospital i per a la cap de sala Elena Gascons

Es van entregar ahir al Museu d’Arqueologia de Catalunya - Empúries

El Grup Peralada, el Festival de Torroella de Montgrí, l’empresària hostalera Carme Hospital i Poch, la cap de sala Elena Gascons i Díaz són els guardonats amb els premis G! honorífics que es van atorgar ahir al Museu d’Arqueologia de Catalunya - Empúries, amb un aforament limitat. Els premis G! de comunicació s’han concedit als treballs publicats i divulgats a la revista Der Feinschmecker, a la productora Mandarina i als blogs de viatges L’Oeil d’Eos i de Ràdio 5. Finalment, el premi en la categoria de recerca i investigació Yvette Barbaza s’ha concedit al projecte de recerca Girona sabe a memoria. Els Premis G! de Turisme de les Comarques Gironines, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, arriben a la quinzena edició i van ser presidits pel president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i hi va participar el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, que va destacar: “La pandèmia ha evidenciat que el turisme és un sector tractor de l’economia catalana. Hem de recuperar la potència del sector.”

Premis honorífics

El XV Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional va ser per a l’empresària Carme Hospital, en reconeixement a la seva llarga trajectòria professional, en què ha mantingut el lideratge dels seus establiments i ha fomentat el turisme de qualitat a la Costa Brava.

El XV Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial va ser per al Grup Peralada, en reconeixement a l’excel·lent tasca desenvolupada com a grup empresarial familiar amb presència en nombrosos sectors, com ara l’hostaleria, l’oci, la cultura, la producció vitivinícola i la indústria, amb gairebé totes les activitats situades al voltant de la vila de Peralada.

El IX Premi G! especial Jordi Comas i Matamala va recaure en el Festival de Torroella de Montgrí, per haver-se convertit en un ambaixador a l’exterior de la “nostra cultura i identitat, així com del territori, en quaranta anys de trajectòria”.

Pel que fa al VI Premi G! Juli Soler i Lobo va ser per a Elena Gascons i Díaz, en reconeixement a la seva trajectòria i experiència professional en l’àmbit de la restauració a les comarques gironines, en què va portar a l’excel·lència l’ofici de cap de sala del restaurant Tinars, i per la seva vocació de servei, cultura de l’esforç, dedicació i estima per la Costa Brava.

LA XIFRA

15a
edició
dels Premis G! de Turisme de les Comarques Gironines, organitzats pel Patronat de Turisme de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona