Economia

Kymatio tanca una ronda de 725.000 euros

La firma dedicada a ciberseguretat ha sumat a la ronda BStartup de Banc Sabadell i JME Ventures, en una inversió liderada per The Crowd Angel

La firma dedicada a ciberseguretat Kymatio ha tancat una ronda de finançament per 725.000 euros, amb l’entrada de BStartup de Banc Sabadell i JME Ventures.

La inversió, liderada per The Crowd Angel, ja comptava amb els suports de Wayra, el hub d’innovació oberta de Telefónica, i bussines angels com Enrico Raggini. Kymatio s’enfronta a la ciberseguretat des del vessant dels empleats d’una companyia. Val a dir que el 60% d’incidents de seguretat que s’esdevenen involucren el personal intern. A més, les organitzacions fan fronta a pèrdues milionàries en incidents, amb un cost que, en el cas de les grans corporacions, de mitjana s’eleva fins els 8 milions d’euros, 40.000 en el cas de les pimes. Hom estima que el 70% de les organitzacions ha patit un incident de ciberrisc.

Segons afirma Fernando Mateus, CEO de Kymatio, “nosaltres determinem el ciberrisc a què s’enfronten les empreses i avaluem el nivell de conscienciació de cada empleat en les principals àrees de ciberseguretat per executar mesures d’enfortiment personalitzades, potenciant el paper de primera i última línia de defensa que tenen els empleats.”

Amb aquesta ronda, kymatio pretén potenciar la comercialització i fer un desplegament efectiu del producte, capaç d’identificar, analitzar, avaluar i proporcionar tot allò necessari per tractar els riscos de seguretat de la informació dels empleats.

Segons Yolanda Pérez, directora de BStartup, “el de ciberseguretat és un camp d’importància creixent per a les empreses, i l’extensió del teletreball el farà encara més rellevant. Kymatio permet una estratègia de prevenció holística en abordar la problemàtica des del factor humà a través d’una tecnologia puntera a nivell mundial.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona