Economia

The Crowd Angel tanca una ronda d’1,3 milions

La plataforma d’inversió online en startups té previst augmentar el volum d’inversió durant els pròxims anys

The Crowd Angel, la plataforma catalana que lidera la inversió online en startups, acaba de tancar una ronda d’1,3 milions d’euros per seguir-hi esmerçant recursos. Fins avui, s’han mobilitzat a través d’aquesta plataforma 19 milions d’euros en un total de 46 startups, entre les quals hi ha Glovo, Pangea Aerospace, Amadix, Buguroo, Stayforlong o Innovamat.

L’objectiu de la nova ronda és incrementar el volum d’inversió en els pròxims anys i prendre posicions com a vehicle d’inversió. Ramón Saltor, director de The Crowd Angel, ha explicat que “estem creixent a tots els nivells, tant en nombre d’operacions com en els imports invertits, tot situant la mitjana d’inversió per operació per damunt dels 350.000 euros.” Actualment, la plataforma compta amb 1.854 inversors actius, que inverteixen de mitjana 6.378 euros per operació. Per la seva banda, el president de la plataforma, Roger Pique, creu que “The Crowd Angel s’ha convertit en un actor de primera línia a l’ecosistema de finançament de les startups a Espanya, tant pel volum mobilitzat com per protagonitzar inversions en algunes de les startups més importants dels darrers anys.”

El 2019, The Crowd Angel ha invertit 8,6 milions d’euros a través de la plataforma en un total de 14 empreses, amb un increment del 169% respecte del 2018. Una fita molt important del 2019 va ser l’increment de la grandària de les rondes d’inversió. Fins fa poc, el rècord el tenia Parlem, amb una inversió de 840.000 euros el 2018. Però aquest any s’ha superat amb les inversions de 997.000 euros a Pangea Aerospace, els 900.000 euros invertits a Ojer Pharma el desembre, i el nou rècord d’inversió d’Amadix, amb 1,34 milions d’euros captats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona