Economia

Pangea tanca una ronda d’un milió

La firma del sector aeroespacial desenvolupa tecnologies innovadores

Desenvolupa un nou motor de coet i un innovador sistema d’aterratge

La firma barcelonina Pangea Aerospace ha tancat una ronda de finançament d’un milió d’euros, amb el suport dels inversors privat de la plataforma The Crowd Angel. La ronda s’ha realitzat amb préstecs convertibles, un mètode de finançament que es fa servir habitualment als EUA per a empreses d’elevat potencial.

Aquest finançament li permetrà a Pangea, empresa que està liderant el desenvolupament de la tecnologia dels coets d’última generació, avançar en la seva recerca i, a més, poder optar a més finançament públic. Com ha explicat Adrià Argemí, director general de l’empresa, “el tancament d’aquesta ronda ens permet ampliar les primeres proves de les nostres tecnologies innovadores, que ja estan rebent interès per part del mercat.” En relació a l’entrada de nous inversors, “agraïm tota la confiança dipositada en nosaltres i estem convençuts que podrem donar bones notícies a curt termini a aquests inversors.” La tecnologia de microllançadors que està desenvolupant Pangea Aerospace es basa en la reutilització i l’eficiència, amb el desenvolupament d’un nou motor de coet i un sistema d’aterratge innovador.

The Crowd Angel, la plataforma que ja recull més de 19 milions d’inversió en startups des de la seva creació, va obrir la seva plataforma a inversions del sector aeroespacial i biotech el 2019, i hi ha augmentat significativament el seu volum d’inversió. Ramón Saltor, director general de The Crowd Angel ha destacat que “quan vam analitzar Pangea ens vam adonar del gran potencial de negoci i inversió que suposa el sector aeroespacial i ens va semblar molt interessant oferir als nostres inversors l’oportunitat d’entrar-hi a través d’un gran projecte com el que lidera Adrià Argemí.”

Per al tancament de la ronda, ha comptat amb l’ajut actiu del seu consell, format entre altres per l’ex president de l’ESA (Agència Espacial Europea), Jean-Jaques Dordain, Yannick D’Escatha, ex director de l’agència espacial francesa; Joan de Dalmau, president de la ISU (Universitat Internacional Espacial) i Armando Tempesta de Thales Alenia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA