Economia

Construeixen cases adossades de luxe al PGA de Caldes

Els 56 immobles del complex tindran pàrquing i piscina comunitària

En projecten sis més que valdran 1,1 milions

El PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella, un complex d’habitatges amb camp de golf, va informar ahir que creixerà encara més i ja ha començat a construir 56 cases adossades de luxe en un bloc batejat amb el nom de Terrace Villas. Els immobles, de 173 m², tenen tres habitacions, dos pisos i “terrasses imponents”, i valen com a mínim 780.000 euros, informen els responsables de comunicació del complex.

L’estudi LaGula ha dissenyat els habitatges, que s’han dividit en petits mòduls. Tots tenen pàrquing privat i piscina comunitària. L’aposta és “continuar creixent com a resort d’estil de vida” i es mantenen ferms en el seu posicionament com un dels projectes de desenvolupament immobiliaris capdavanters del món.

Els responsables de l’establiment preparen al sector de l’Alzina una nova edificació, que tindrà sis nous immobles adossats, amb dues plantes i una superfície de 224 m². Els immobles estaran valorats en 1,1 milions d’euros i tindran quatre habitacions, una piscina privada semblant a una platja i “una estètica exterior impressionant inspirada en els jardins César Manrique de Lanzarote”.

El complex de Caldes té dos hotels, el Camiral, de cinc estrelles, i el Lavida, estrenat fa poc (vegeu la peça). Té també el Residents Club, un complex d’oci exclusiu per a residents, un parc d’oci i unes vinyes.

LA XIFRA

780.000
euros és el preu mínim de valoració de la cinquantena de cases Terrace Villas que el PGA ha començat a fer.

El segon hotel i un futur llac

Responsables de comunicació del PGA Catalunya Resort de Caldes informen que els amos de la instal·lació han invertit aquest any 22 milions d’euros en el marc d’un pla d’expansió. Aquesta xifra s’afegeix als 33 que havien estat anunciats l’any 2016 i anirà encaminada “a nous serveis d’estil de vida, oportunitats d’inversió immobiliària i instal·lacions esportives i d’oci de cinc estrelles”. El PGA informa que propietaris d’arreu del món inverteixen en el complex com a “opció idònia de segona o tercera residència a la província de Girona”. Fa unes setmanes, el PGA té un segon hotel, Lavida Hotel, amb 50 habitacions per a practicants del golf. A més, a finals d’any, al terme de Vilobí, construiran un llac artificial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA