Economia

Turisme

El turisme alemany preveu augmentar un 50% el 2018

FTI Touristik, un dels principals operadors alemanys, estima que l’any vinent s’incrementaran els visitants germànics a Salou, Cambrils i la Pineda

L’agència Sidetours Incoming obrirà una delegació a la Costa Daurada

Una delegació formada per directius d’FTI Touristik, el quart operador més important d’Alemanya, i representants de Sidetours Incoming Services, una de les agències de viatge receptives especialitzada en el mercat alemany, van visitar recentment Salou, Cambrils i Vila-seca-la Pineda amb l’objectiu d’augmentar les operacions de cara a l’any vinent. Ambdues empreses han inclòs en les seves estratègies de futur a curt termini l’increment de passatgers a la Costa Daurada. Actualment, l’operador turístic aporta al voltant de 15.000 clients a la Costa Daurada. El director general d’FTI Touristik a Alemanya, Sven Schikarsky, afirma que l’any que ve hi pot haver un 50% més de turistes alemanys a Salou, Cambrils i la Pineda (Vila-seca): “Creiem que aquesta destinació té un potencial de 40.000 o 50.000 clients a l’any.”

Sidetours Incoming Services –l’agència que representa, en exclusiva, a l’Estat espanyol i Portugal– ja fa anys que opera a la zona, però en aquesta nova estratègia s’inclou l’obertura d’una delegació que s’unirà a les ja existents de Mallorca, Eivissa, Menorca, la Costa Brava, la costa del Sol, la costa de la Luz, Lisboa, l’Algarve i Madeira, amb l’objectiu de tenir presència permanent a la destinació i donar suport in situ a les operacions.

Durant la seva estada, de l’11 al 14 de setembre, els directius d’FTI Touristik i Sidetours Incoming Services van visitar la Costa Daurada central, així com hotels de la zona i PortAventura. També van fer reunions de treball i presentacions d’empresa amb la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT).

Eduard Farriol, president de la FEHT, considera molt important que operadors d’aquesta categoria mundial “hagin pogut comprovar que hem renovat substancialment la nostra planta hotelera i que la Costa Daurada aporta una oferta de relax i oci molt interessant i atractiva per als turistes alemanys”. També es mostra molt satisfet que Sidetours Incoming Services obri una delegació a la Costa Daurada. Farriol apunta que, l’any 2016, el mercat alemany va ser el sisè en nombre de pernoctacions i, aquest any fins a l’agost, ja han tingut “un creixement de l’11%”. “Però considerem que encara tenim molt més potencial per créixer en aquest mercat”, hi va afegir.

LA FRASE

Ja hem pujat un 11%, però tenim molt de potencial per créixer en aquest mercat
Eduard Farriol
president de la feht


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA