Economia

Mas de Torrent fa un hotel a la casa Vincke de Palamós

Serà de quatre estrelles, tindrà nou habitacions i respon a l’aposta del grup per fer una cadena d’hotels de petit format

La inversió la fa el propietari i Mas de Torrent l’explotarà

El Grup Mas de Torrent obrirà al setembre un hotel de quatre estrelles i nou habitacions a la característica casa Vincke, un palauet històric i catalogat situat a l’Eixample de Palamós. Actualment, el propietari de la finca, Ramon Satorra, està enllestint les obres de condicionament com a hotel i el Grup Mas de Torrent es farà càrrec de la inversió de mobiliari i equipament amb un lloguer de deu anys.

Segons explica el responsable del Grup Mas de Torrent, Àlex Figueras, va ser una proposa de Satorra, a través d’amics comuns, que volia donar un altre ús a l’edifici, que fins aquell moment havia estat la seva residència.

La remodelació del palauet, que encara s’està executant, es fa respectant gairebé totalment la distribució interior de la casa, un treball molt curós tenint en compte la història i el fet que sigui un edifici catalogat. Únicament s’han creat dues noves habitacions, a partir d’un espai que es dedicava a gimnàs. Al jardí s’està fent un restaurant que funcionarà independentment de l’hotel. La casa està situada en una finca limitada pels carrers López Puigcerver, President Macià, Avió i Enric Vincke.

Casa Gubert-Vincke

Coneguda popularment com la casa Vincke, de fet no va ser construïda per la família d’aquest industrial d’origen alemany, que la va adquirir el 1940. El 1866 la finca pertanyia al comerciant de Calonge Martí Vilar i en aquell moment tenia planta baixa, un pis i un magatzem adossat. Després de passar a mans de Miquel Matas, el 1901 la va adquirir Miquel Gubert, que és qui li va atorgar l’aspecte actual amb els dos pisos, en unes obres que es van fer entre el 1910 i el 1912.

LA FRASE

La nostra idea és seguir apostant per crear establiments com aquest, de petit format
Àlex Figueras
responsable del grup mas de torrent

Una aposta per fer hotels molt més petits

El responsable de Grup Mas de Torrent, Àlex Figueras, explica que aquest nou establiment a la casa Vincke de Palamós els ha portat a plantejar obrir més establiments d’aquestes característiques; és a dir, de petit format en espais característics i de prestigi. El Grup Mas de Torrent és el propietari de l’hotel Mas de Torrent, de cinc estrelles, i de l’hotel El Far, a la muntanya de Sant Sebastià. Juntament amb Grupo Nomo, també gestiona els restaurants Far Nomo i Jani, ambdós a Llafranc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona