Economia

10 plans ’10’ per gaudir de Gran Canària amb nens

Pirates, paisatges desèrtics, cetacis i museus molt interactius on el que està prohibit és no tocar. Aquesta illa de l’arxipèlag canari disposa d’una infinitat d’atractius per al públic familiar que van molt més enllà de les seves reputades platges planes i el seu clima moderat tot l’any i que conviden a descobrir l’illa amb els més petits.

Històries de pirates. El passat de l’illa és ric en històries de conqueridors, aventurers i pirates que faran les delícies del públic més jove. Al Museu de Colom es poden reviure els viatges del navegant genovès i al Castell de la Llum, descobrir una torre de vigilància que tenia com a objectiu alertar els ciutadans dels ferotges atacs dels pirates. Una altra opció és embarcar-se en una nau amb bandera corsària com la del Vaixell Pirata Timanfaya i vorejar la costa sud-oest descobrint abruptes penya-segats i escoltar històries de tresors amagats amb tota la tripulació caracteritzada com a ferotges llops de mar.

Museus per tocar, tocar i tocar. Descobrir com és un avió per dins i aprendre a pilotar-lo és només una de les propostes del molt interactiu Museu Elder de la Ciència i Tecnologia, en què els nens trobaran des de cinema 3D fins a planetari, tallers i robots. El Museu de la Sal o el Museu i Parc Arqueològic Cueva Pintada són altres dels que van molt més enllà de simplement mostrar i fan del visitant el protagonista.

Viure les quatre estacions en un dia. L’illa disposa de microclimes i és possible, en una sola jornada, passar per alguns d’ells i acabar el dia amb la sensació que hem recorregut les quatre estacions. Paratges volcànics, boscos selvàtics, dunes de sorra finíssima ..., la biodiversitat de l’illa convida a recórrer-la amb calma, però una boja jornada que combini diverses zones pot ser també un pla aventurer que diverteixi els nens.

Patir una emboscada índia o descobrir un món d’aus. La profusió de parcs d’atraccions és una de les característiques de la destinació. Des del parc aquàtic més gran de Gran Canària , Aqualand Maspalomas, amb 130.000 metres quadrats de superfície, fins a Palmitos Park Maspalomas, un oasi subtropical amb més de 200 espècies d’ocells i milers de plantes exòtiques, passant per Sioux City, una recreació del salvatge oest americà, amb baralles de pistoles, barbacoes rústiques, noies de saló i de cancan i el xèrif, l’oferta és amplíssima.

Dia nou, platja nova. Si parlem de platges, a Gran Canària n’hi ha tantes que aquí el que és difícil és escollir. En la majoria abunden les instal·lacions infantils per distreure els petits, mentre que els nois més crescuts gaudiran com bojos amb els esports nàutics, com ara surf, busseig, snorkel i surf de vela. No pot faltar a la llista la platja de Las Canteras, considerada una de les millors platges urbanes del món.

Tot sobre els conqueridors. Com s’orientaven els navegants? Com administraven les seves provisions? A la Casa de Colón , a l’acolorit barri de Vegueta, podrem descobrir una apassionant col·lecció d’objectes relacionats amb l’almirall i la seva època. A més, en un dels patis viuen uns bulliciosos lloros que sempre triomfen entre els nens.

Navegar en caiac transparent. Una embarcació pensada per a tot tipus de públic, que no exigeix una especial forma física ni formació prèvia, i que a les vistes del sempre espectacular litoral canari hi afegeix les submarines. La idea és simple i l’excursió sol agradar molt als més petits.

Sentir-se Lawrence d’Aràbia per un dia. Estar en ple desert, aquesta és la sensació que produeixen els espectaculars paisatges de dunes de Maspalomas. Portar els nens a descobrir aquesta zona perquè se sentin com autèntics tuaregs o com a protagonistes d’un còmic de Tintin els encantarà. I, si portem càmera de vídeo, podem fer la nostra pròpia pel·lícula fingint ser aventurers perduts en el desert. Si volem donar-hi el toc final, ens podem apuntar a una excursió en camell.

Albirar cetacis i dofins. Ni més ni menys que 28 espècies de cetacis han estat identificades a les Illes Canàries. Una excursió en vaixell amb els nens per veure cetacis i dofins és un dels plans que no poden faltar a l’agenda de qualsevol família. A penes un parell de milles de la costa hi ha des de dofins de dents rugoses fins a orques i catxalots.

Nens més que benvinguts. Mentre altres destinacions aposten cada vegada més per l’adults only, Gran Canària segueix sent una illa molt friendly per a nens, amb una àmplia oferta d’establiments molt orientats a un públic familiar i serveis pensats per al públic infantil. Molts posseeixen el segell Family Welcome, que assegura menús per a nens, entreteniment i piscines infantils, trones i canviadors, i atenció, famílies nombroses, perquè Gran Canària ha signat un acord amb la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) i disposa d’ofertes específiques per a elles.

més informació

902.200.400

bthetravelbrand.com

Més de 750 oficines a tot Espanya



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona