Economia

Els hotels de Calafell, al 72% d'ocupació

Les estimacions oficials d'ocupació turística als hotels i apartaments de Calafell per a aquests dies de Setmana Santa indiquen un creixement de nou punts de mitjana en relació a l'any passat. La demanda es preveu especialment forta en el sector dels apartaments turístics, en què Calafell aspira a convertir-se en un referent per reforçar el sector del turisme. Segons aquestes previsions, els hotels arribaran a un 72% d'ocupació, quan la Setmana Santa del 2016 en van registrar una del 64%. I en el cas dels apartaments s'espera arribar a un 85%, quan l'any passat es va quedar per sota del 40%.

Aquestes xifres estan en la línia del conjunt de la Costa Daurada i d'arreu del país per als dies compresos entre divendres sant i dilluns de Pasqua. Entre els factors que expliquen aquestes bones previsions hi ha el fet que enguany la Setmana Santa caigui a mitjan mes d'abril: les bones temperatures de la primavera han afavorit les reserves. La tinenta d'alcalde de Turisme de l'Ajuntament, Maite González, hi ha afegit que “a l'oportunitat de les dates, cal sumar-hi l'oferta que cadascú és capaç de presentar als possibles visitants, i Calafell, per les platges, la gastronomia, el patrimoni històric i les activitats que organitza, és una excel·lent opció per gaudir d'aquests dies”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia