Economia

Descobreix la llibertat en un creuer

Tria un creuer per a les vacances. A B the travel brand són especialistes en creuers i et proposen rutes per a totes les èpoques de l'any, sigui quina sigui la teva idea de vacances, des de trajectes per visitar les grans ciutats del mar del Nord i del Bàltic fins a suggerents viatges pel Carib i el mar Mediterrani.

Descobreix una nova forma de viatjar per tots els mars, amb total comoditat i sense haver de canviar d'habitació ni haver de fer i desfer maletes. Visita al teu ritme Canes i gaudeix de la Croisette, un dels passejos a la vora de la Mediterrània més coneguts del món; deixa't seduir per La Spezia, terra de penya-segats escarpats, densos boscos de pins, cales romàntiques, platges espectaculars i pintorescos pobles enfilats a la roca; i coneix l'essència i l'immens llegat històric de Roma en una ruta pel Mediterrani, mentre tens al teu abast les facilitats i els avantatges d'un gran creuer.

RELAX I 'BAJÁN'

Deixa't portar per l'experiència dels professionals de B the travel brand i gaudeix del viatge solcant els mars amb les millors rutes, mentre et deixes bressolar per la brisa marina en un tranquil i apartat racó o en l'ambient festiu de la piscina. Perquè unes vacances en un creuer són totalment diferents d'unes a terra. És una sensació de desconnexió total que t'allunya de l'estrès del teu dia a dia navegant en alta mar, sense veure terra a l'horitzó.

Descobreix els encants de l'Adriàtic i de les illes gregues, i, si et ve de gust, regala't unes esplèndides vacances al Carib, amb sortides des de Miami (EUA) i Santo Domingo (República Dominicana), en unes rutes on podràs visitar les millors platges de sorra blanca i aigua cristal·lina.

Des de Santo Domingo tens l'opció de relaxar-te a bord d'un creuer durant vuit dies visitant illes de somni, com ara Sint Maarten, Antigua y Barbuda, Santa Lucía i l'espectacular Barbados. En aquesta última descobriràs el sentit de l'estil Baján, que regeix el dia a dia dels habitants de l'illa, i que té com a objectiu gaudir de la vida i de la natura aprofitant el que ens ofereixen. Tornaràs al vaixell, la teva casa durant uns dies, ple d'energia i amb el somriure instal·lat a la cara, per seguir el viatge de plaer en un dels millors vaixells que solquen les aigües del Carib i en un ambient agradable i de confort.

A més, en un creuer, cada matí et llevaràs amb la il·lusió de descobrir una nova ciutat, de despertar-te en un nou lloc del món on podràs caminar, explorar, escoltar, tastar nous sabors i comprar. Podràs visitar la terra dels víkings, a la costa de Noruega, en un creuer de vuit dies des de Warnemünde (Alemanya); les magnífiques capitals del Bàltic, com Hèlsinki, una vibrant ciutat costanera de belles illes i grans parcs verds; o Tallin, amb la seva ciutat medieval emmurallada, i Sant Petersburg, on no pots deixar de visitar el Museu Hermitage, un dels més famosos i més grans del món, situat a l'antiga residència dels tsars russos, incloent el palau d'Hivern. Tampoc no hauries de perdre't el Peterhof, el gran complex de palaus i parcs dels tsars, també anomenat el Versalles rus, ni la fortalesa de Pere i Pau.

I, quan tornis al vaixell, les emocions encara no hauran acabat: una posta de sol, un sopar amb tots els luxes, un espectacle sorprenent i un entorn elegant per prendre una copa. Són tants els avantatges i les experiències úniques, que no voldràs baixar.

Els creuers són l'aposta ideal tant si viatges amb la família, amb la parella o fins i tot sol, perquè et permeten viure experiències insòlites i conèixer més gent i llocs que amb qualsevol altra forma de viatjar. A B the travel brand només has de triar dates, recorregut, naviliera o vaixell i començar les vacances de somni.

Més informació

902.200.400

bthetravelbrand.com

#ViajarempiezaconB

Més de 750 oficines a tot Espanya

OFERTA

Reservant el teu creuer abans del 30 de novembre a B the travel brand tindràs molts avantatges: 300 € de xec a bord, paquet de begudes, assessor personal, nens gratis...


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironins creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona