Economia

B THE TRAVEL BAND

VIATJA I VIU NOVES EXPERIÈNCIES

Unes segones vacances a Europa

La tardor és una època magnífica per viatjar, aprofitant els ponts festius de quatre o cinc dies. Una bona opció si es disposa d'un cap de setmana llarg és visitar alguna de les capitals europees, com, per exemple, Sant Petersburg, Dublín o Budapest, que ara estan més a prop gràcies a les ofertes que ens ofereix B the Travel.

Si opteu pel nord d'Europa, gaudireu encara de bon clima i descobrireu com les ciutats i el paisatge es preparen per a l'hivern. Quatre dies a Sant Petersburg us permeten passejar tranquil·lament pel nucli antic, visitant la primera construcció que va manar aixecar el tsar Pere I, la fortalesa de Pere i Pau, al centre de la ciutat vella i sobre una illa pantanosa en el riu Neva. A la gran esplanada central d'aquesta fortalesa hi ha la catedral dels sants Pere i Pau, dissenyada per Trezzini, els esbossos del qual es van seguir a l'hora de reconstruir-la després de l'incendi que la va destruir el 1756.

Traspassant la porta Vasilevski s'arriba al parc Lenin, a l'illa de Petrograd, on gaudireu d'un gran espai verd i trobareu el zoològic, el planetari i l'Arsenal, seu del Museu Històric Militar d'Artilleria, Enginyeria Militar i Comunicacions Militars, amb una col·lecció d'armes que van des del temps dels escites i sàrmates fins a la Segona Guerra Mundial.

Milions d'obres d'art

La plaça de la Revolució i la Gran Mesquita, que imita la de Gur, a Samarcanda, amb dos minarets i una cúpula de rajoles de ceràmica, són uns altres llocs imprescindibles de la ciutat. Com ho és, evidentment, el museu més gran del món, l'Ermitage, obert al públic el 1852 i que, en l'actualitat, consta de 2.700.000 obres que s'exposen a 420 sales. Hauríeu de dedicar, almenys, un dia a visitar-lo, perquè, atenció, el recorregut és d'uns vint quilòmetres.

Una altra de les ciutats ideals per visitar en un cap de setmana llarg és la capital d'Irlanda, Dublín. El millor lloc per conèixer-la i fer-se'n una primera idea és a la vora del riu Liffey. Només cal que trieu uns dels ponts que el creuen, com el famós Ha'penny Bridge, l'ultramodern Samuel Beckett Bridge o el clàssic O'Connell Bridge. Perquè, des de la ribera, es desplega tota la passarel·la arquitectònica de la ciutat, des del modern Palau de Congressos fins a la grandiosa façana de la neoclàssica Custom House. A més, podreu descobrir la seva història víking en un passeig per la Dublín medieval, un conjunt de petits carrerons i carrers amples al sud del Liffey, presidits per la catedral de la Santíssima Trinitat, el castell de Dublín i el magnífic museu Dublinia, on coneixereu tota la seva història.

Una destinació romàntica

Budapest és una de les ciutats més romàntiques d'Europa. Un passeig tranquil per la ciutat us permetrà descobrir el magnífic castell de Buda i el districte que l'envolta, o pujar a la muntanya Gellért per gaudir d'unes sorprenents vistes des de la ciutadella. Creuant el riu, podreu contemplar un dels edificis més grandiosos de Budapest, a l'embarcador de Pest, el Parlament, i si alceu la vista, veureu la construcció més elevada de la ciutat, la magnífica basílica de Sant Esteve, i la cinquena sinagoga més gran del món, la del carrer Dohány.

Per als més romàntics, són visites imprescindibles la plaça dels Herois, el parc Memento, el passeig al costat del Danubi o la frondosa illa Margarida. També l'avinguda Andrássy, Patrimoni de la Humanitat, envoltada de carrers amb ombra, rutes per a bicicletes i edificis bonics. I si us ve de gust una mica de pau, a Szentendre podreu gaudir d'un ambient mediterrani a tan sols 19 quilòmetres de Budapest. Un lloc ple de galeries i artistes, on heu de tastar una porció de pastís dolç en una de les seves diverses confiteries (cukrászda). Perquè els ponts de la tardor són per gaudir d'unes segones vacances.

Més informació

902.200.400

bthetravelbrand.com

#ViajarempiezaconB

Més de 750 oficines a tot Espanya



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA