Economia

El Patronat de Turisme suspèn el festival Vivid

El festival enoturístic Vívid, que s’havia de fer durant el mes d’abril a l’Empordà, s’ha suspès per l’emergència sanitària del coronavirus. L’organitza la Diputació de Girona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava i amb la col·laboració de la denominació d’origen Empordà. La decisió s’ha pres seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, que obliguen el Patronat a adoptar “mesures de caràcter organitzatiu i de reprogramació”.

La cancel·lació de la setena edició del festival enoturístic anirà acompanyada del reemborsament de les entrades i les compres que els usuaris han fet anticipadament, segons assegura el Patronat de Turisme.

D’altra banda, el patronat també ha suspès les accions promocionals i comercials que s’havien de fer aquest mes i el vinent a l’estranger dins el pla d’accions i objectius del 2020 “fins que es restableixi la situació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia