Economia

Housfy obre una oficina a Madrid

La immobiliària sense comissions havia augmentat un 600% el seu volum de negoci a Madrid durant l’any passat

Housfy, la immobiliària que permet els particulars guanyar més diners per la venda del seu habitatge en no cobrar-los la comissió del 5%, ha obert la seva primera oficina a Madrid, on centralitzarà bona part de l’activitat de la companyia a la ciutat i a la comunitat autònoma.

Housfy preveu ocupar més de 20 professionals a Madrid, entre agents immobiliaris, comercials, bròkers hipotecaris i fotògrafs. Com diu Albert Bosch, CEO i fundador de Housfy, “després d’incrementar més d’un 600% el volum de negoci a Madrid durant el darrer any, considerem que era el moment oportú per obrir una oficina a la ciutat. Tot i que la nostra operativa és digital, la qualitat del servei és sempre el més important per a la companyia, i amb l’obertura d’aquesta oficina, el nostre servei vers els propietaris madrilenys serà més complet i de més qualitat.”

Cada dues hores.

Actualment, la immobiliària catalana ven un habitatge cada dues hores, tot situant-se com una de les cinc agències més grans de Madrid en volum de vendes. “Als EUA i el Regne Unit, les immobiliàries que lideren el mercat són digitals i posseeixen quotes de fins el 10%. Preveiem que en els anys a venir arribarem a aquests números a Madrid.”

Housfy aconsegueix vendre un immoble en seixanta dies, davant els sis mesos de mitjana a les grans ciutats espanyoles. Tot i que és digital, ofereix un servei personalitzat per part d’un equip d’agents immobiliaris, cadascun dels quals va vendre el 2019 prop de 150 immobles, multiplicant per 25 l’efectivitat de l’agent immobiliari mitjà, que ven sis immobles a l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia