Economia

Acord per formar inversors privats

La Diputació de Girona i l’entitat Business Angels Girona col·laboren per impulsar la cultura d’inversió

La Diputació de Girona i l’entitat Business Angels Girona (BAGi) col·laboren en un programa formatiu adreçat a les persones que tinguin interès a iniciar-se en el món de la inversió privada amb coneixements essencials per formalitzar la inversió en empreses emergents. El vicepresident de la Diputació, Pau Presas, va donar valor a la tasca que fa el Servei de Promoció Econòmica i Desenvolupament Econòmic Local de l’ens en posar en funcionament el programa d’emprenedoria Co-Creix. En relació amb la col·laboració amb l’entitat BAGi, Presas va assenyalar que és “necessària per poder professionalitzar aquest segment de finançament privat i impulsar la cultura d’inversió a la demarcació”.

Ecosistema emprenedor

El vicepresident de BAGi, Josep Prat, va assenyalar que “la col·laboració amb la Diputació de Girona permet assolir els objectius del projecte: evitar que els inversors marxin fora, ajudar els projectes perquè tinguin viabilitat i establir una xarxa, un ecosistema emprenedor”.

L’acte inaugural del programa formatiu sobre la inversió en empreses emergents de la Diputació i BAGi es realitzarà el 27 de setembre al Parc Científic i Tecnològic de la UdG. L’expert català d’internet Genís Roca hi realitzarà la conferència La societat digital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia