Economia

Presenten a Girona i a Lloret el nou pla estratègic de turisme

El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, va explicar ahir a Girona i a Lloret de Mar el nou pla estratègic de turisme de Catalunya 2018-2022. El pla preveu mesures concretes per millorar la competitivitat del sector per situar Catalunya entre les tres primeres destinacions turístiques de la Mediterrània. Així, preveu augmentar les inversions al sector per millorar-ne la qualitat i diversificar l’oferta. Per això, afirma Turisme, es facilitarà una línia de crèdit per contribuir a la millora dels serveis i les infraestructures turístiques. A més, també s’inclou un programa per potenciar la innovació tecnològica que faciliti el contacte dels clients potencials amb l’oferta de les comarques del litoral.

Augmentar la despesa diària del turista, potenciar la desestacionalització, retenir i atreure nous turistes i incrementar el nombre de visitants a les comarques interiors, són altres objectius del pla, que avui es presenta a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia